Всеки потребител, който използва уеб сайта http://stealth-radar.eu/ , се счита, че е съгласен с настоящите правила.

http://stealth-radar.eu/
 е онлайн магазин за продажба на „Стелт“ радар детекторни устройства. Публикуваната информация в сайта е общодостъпна безплатно в интернет пространството.

Регистрация на потребител и защита на личните данни:
 
В онлайн магазина http://stealth-radar.eu/ потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.

Съобразно закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от http://stealth-radar.eu/  да бъде изтрит техния потребителски профил.

http://stealth-radar.eu/ има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения от клиента при регистрация e-mail адрес. Всеки клиент има право да се отпише от получаването на такива съобщения като за целта кликнат на линк, който се намира на някои от получените от тях елетронни бюлетини.

http://stealth-radar.eu/ няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от специални служби, свързани със законодателството на Република България.
В случай на неспазване на условията на онлайн магазина и нарушаване на етикета, администраторите на сайта имат правото да ограничат достъпа до сайта на нарушителите.

http://stealth-radar.eu/ си запазва правото да променя настоящите условия по всяко едно време без предизвестие като за всички изменения ще бъдете информирани на настоящата страница.

Правилата за ползване на сайта имат задължителна сила, както за служителите на онлайн магазина така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в http://stealth-radar.eu/ .
 
Условия за пазаруване в сайта:
Начините на плащане и детайлите по получаване на продукта са описани в страницата често задавани въпроси .
Продуктите имат 2 години гаранция от датата на продажбата/монтирането.
 
Поръчки: Поръчки в онлайн магазина се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, а поръчки по телефона могат да се направят в работно време.