Радар Експрес е основана през 1998 година в София БЪЛГАРИЯ, като преди това сме известни като фирма „Радар детектори – Експорт Импорт”. Като търговска компания тогава ние имахме голям опит в продажбата, маркетинга и разпространението на радар-лазерни системи противопоставящи се на полицейските такива произвеждани тогава от други фирми, които вече не съществуват.   

Със стартирането на нашата нова компания ние се мотивирахме да създадем високо-технологични и иновативни продукти без конкуренция на пазара. За да постигнем нашите високи цели ние се кооперирахме със световно известен и доказан партньор „завод-разработчик” на радарни-лазерни и GPS/GSM системи, локализиран в Сеул, Южна Корея.

За да предоставим максимална защита от полицейските радарни-лазерни системи за автомобила, ние възлагаме задания – проекти към нашите партньори, съобразени с функциите на актуалните полицейски устройства, използвани от пътната полиция в отделните държави, като настройваме и променяме   настройките така, че функциите на нашите устройства максимално да се противопоставят на полицейските радар-лазерни системи. 
Нашите високо-технологични и креативни продукти гарантират качество,   ефективност и надеждност в сравнение с останалите на пазара. 
Гордеем се с това, че сме креативни, адаптивни и сме в полза на нашите клиенти, когато са на път!